Je kunt nooit voldoende opbergruimte hebben! Zit jij ook verlegen om opbergruimte, maar heb je niet voldoende ruimte om een opbergkast neer te zetten? Dan zou je eens kunnen denken aan de opbergkist. De kisten zijn er in verschillende maten en zo is er altijd wel een kist die voldoende opbergruimte heeft om al jouw spullen in op te bergen. Kies je voor een kist met een vlakke deksel dan kun je de opbergkist ook tevens gebruiken als salontafel. Zo bespaar je ruimte terwijl je opbergruimte creëert.

 

Het grootste voordeel van een opbergkist is dat je er een hoop spullen in kwijt kunt terwijl je van buitenaf niet kunt zien wat er binnen allemaal inzit. Met de opbergkist ziet jouw woning er dus altijd opgeruimd uit. De deksel geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om extra sfeer aan jouw woonkamer te geven door er een leuke woonaccessoires op te plaatsen. Een mooie mand met fruit, leuke fotolijstjes of een stapeltje met mooi gekleurde koffietafelboeken.

 

Hoewel de opbergkist bedoeld is om als opbergruimte te dienen, is het ook belangrijk dat de kist goed bij de rest van het interieur past. Kies daarom voor een opbergkist gemaakt worden van een natuurlijke materiaal zoals hout of rotan. Deze kisten hebben een warme uitstraling en zijn eigenlijk goed te combineren met alle woonstijlen. Wil je van de opbergkist een eyecatcher maken, dat is een oude legerkist misschien iets voor jou? Deze zou het heel goed doen in een industriële wooninrichting.