Wie slim is en de mogelijkheid heeft, kiest voor het plaatsen van zonnepanelen. Niet alleen omdat het duurzaam is maar ook omdat de opbrengsten van zonnepanelen steeds hoger worden. De nieuwste zonnepanelen op de markt zijn de glas-glas zonnepanelen. Deze panelen worden met de dag populairder en dat is omdat er velen voordelen van deze panelen zijn. Wil jij meer weten? Hierna 3 redenen waarom jij er verstandig aan doet om te kiezen voor glas-glas zonnepanelen.

Goed bestand tegen weersinvloeden

Glas-glas zonnepanelen zijn zeer sterk en kunnen tegen een stootje. Dat blijkt uit het gegeven dat de zonnepanelen bestand zijn tegen alle weersinvloeden, zoals regen, vorst en sneeuw. Hoe komt het dat deze zonnepanelen zo weerbestendig zijn? De glas-glas zonnepanelen hebben een volledig omringde ondoordringbare glazen rand. Hierdoor zijn de panelen steviger dan andere panelen en daarom ook zeer geschikt in het Nederlandse klimaat.

Meer opbrengst

De opbrengsten van glas-glas zonnepanelen ligt 60 % hoger dan de opbrengsten van andere zonnepanelen. Je bent er daarom zeker van dat jij jouw investering in de aanschaf van de zonnepanelen er makkelijk uithaalt. Daarnaast zijn glas-glas zonnepanelen duurzamer omdat de levensduur van de panelen langer is dan de gemiddelde levensduur van anderen zonnepanelen. Dat betekent dat jij de zonnepanelen minder vaak hoeft te vervangen.

Slijtvast

Glas-glas zonnepanelen zijn slijtvast en daarmee goed tegen veroudering beschermd. Dat komt door de uit 3 lagen bestaande lamineerlaag om de zonnepanelen heen. Hierdoor gaan jouw glas-glas zonnepanelen velen malen langer mee.