Heb jij ook zo’n tekort aan opbergruimte in jouw woning? Dit blijkt een veelvoorkomend probleem te zijn. En laten we eens eerlijk zijn, je kunt eigenlijk nooit genoeg opbergruimte kunt hebben. Met een paar meubelstukken kun je echter eenvoudig extra opbergruimte creëren zonder daarvoor extra ruimte in beslag te nemen.

Salontafel met lades

Je zal merken dat het ontzettend handig is om een salontafel met lades te hebben. Je zal denken dat je hier niet heel veel extra opbergruimte mee creëert, maar het zal je verbazen hoeveel spullen je uiteindelijk kwijt kunt in deze lades. Denk eens aan al die afstandsbedieningen, magazines en onderzettertjes die normaal overal en nergens rondzwerven. Zo ziet jouw woonkamer er ook meteen een stuk opgeruimder uit.

Dekenkist

Dekenkisten zijn er in heel veel verschillende formaten en zijn erg handig als jij verlegen zit om extra opbergruimte. Dekenkisten zijn daarnaast mooie eyecathers voor in de woon- of slaapkamer. In kringloop- of antiekwinkeltjes kun je vaak oude houten dekenkisten vinden met prachtige bewerkingen. Deze dekenkisten creëren niet alleen extra opbergruimte, maar geven jouw woonkamer ook een unieke uitstraling.

Hoge kasten

Ben jij toe aan nieuwe kasten of ben je jouw oude kasten zat, dan creëer je extra opbergruimte door voor hoge kasten te kiezen. De meeste kasten reiken vaak niet eens tot in de buurt van het plafond, terwijl al die ruimte daarboven ontzettend goed benut kan worden. Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om leuk gekleurde opbergboxen, die bij de rest van het interieur passen, bovenop jouw lage kasten te plaatsen.

Bed met opbergruimte

Er zijn bedden met lades die ingebouwd zijn in het bedframe. Waarom zou je die ruimte onder het bed onbenut laten? In deze bedlades kun je al jouw beddengoed en handdoeken kwijt. je zal zien dat er onder het bed zoveel opbergruimte is. heb jij geen bed met lades, maar wel voldoende ruimte onder het bed, dan kun je ook een aantal rolboxen aanschaffen. Deze opbergboxen hebben wieltjes zodat je de boxen makkelijk onder het bed vandaan kunt trekken.