Heb je binnenkort een housewarming van een oud studiegenootje of heeft jouw beste vriend(in) eindelijk de grote stap genomen en een eerste woning gekocht? Jij wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen wanneer jij het nieuwe nest komt. Daarom hebben wij een aantal attente, nuttige en gepersonaliseerde geschenken op een rijtje gezet waarmee zij de huiselijke gezelligheid met jou meeneemt.

Een gepersonaliseerde patchwork deken – Er komt een dag dat jouw kind het nest zal verlaten en voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Een spannend moment voor jullie beiden. Jij kunt hem of haar dan geen groter plezier doen dan met een patchwork deken bestaande uit lapjes stof van kledingstukken of dekentjes waar goede herinneringen aan kleven. Een lapje van het eerste sporttenue, het eerste babydekentje dat nog van oma is geweest of van het spandoek dat thuis hing na de eerste stage in het buitenland. Deze warme deken met herinneringen zal als thuis aanvoelen en generaties meegaan.

Een theepot of theecadeau set – Een mooie theepot met bijpassende theekopjes en verschillende heerlijke theesoorten zal elke nieuwe huiseigenaar doen glimlachen. Wil je er helemaal iets speciaals van maken, kies dan voor een theepot met theekopjes van een plaatselijke theewinkel.

Een gepersonaliseerde deurmat – De deurmat is het eerste dat gasten zien als ze naar de voordeur lopen, dus het mag iets zijn dat indruk maakt of in ieder geval de aandacht wekt! Kies voor een gepersonaliseerde optie met de naam van de nieuwe huiseigenaar of een onderons grapje. Er zal dagelijks met veel plezier naar de mat worden gekeken bij thuiskomst.

Een lokale specialiteit – Dit is een geweldig idee voor nieuwe huiseigenaren die zijn verhuisd naar een nieuwe stad of een andere streek. Help hen om de beste bakkerijen, koffieshops, speciaalzaken etc te leren kennen door hen een lokale specialiteit  cadeau te doen.

Een cadeaubon van een lokaal restaurant – Een cadeaubon van een lokaal restaurant, wordt altijd gewaardeerd en is een andere geweldige manier om een huiseigenaar te introduceren in haar of zijn nieuwe omgeving. Achterhaal de beste Italiaan in de omgeving en je zal zien dat dit vanaf nu zijn of haar favoriete restaurant wordt.